Le Primaire Termékeink

LE PRIMAIRE ránctalanító és hidratáló fényvédő arckrém (SPF 30) 30 ml
2022-05-20
Igéző tekintet csomag
2022-05-24

Bőrvédő és tápláló reggeli alapcsomag

Original price was: 30 150 Ft.Current price is: 23 990 Ft.

Ez a csomag tökéletes választás, ha szeretne kialakítani egy olyan alap reggeli arcápolási rutint, ami amellett, hogy védi és táplálja a bőrt a nap folyamán, villámgyors és hatékony ránctalanítást is garantál. 

Tartalma: 

  1. 1 darab ránctalanító és hidratáló fényvédő arckrém -SPF30- (Az anti-aging bőrápolás alapja a megfelelő fényvédelem, melyet ez a termék tökéletesen biztosít. Fényvédő hatása mellett elképesztően hatékony ránctalanító hatóanyagokkal van gazdagítva és úgy hidratálja a bőrt, mintha éppen a kozmetikustól jött volna el egy 40.000-50.000 forintos kezelés után.)
  2. 1 darab Luxury eye fénysebességű szemkontúr szérum (Kíméletlen a makacs szemráncokkal szemben és a karikás, táskás szemre is tökéletes megoldást nyújt.)
  3. 1 darab Ultra rapid filter nappali arckrém (Ezt a terméket a fényvédő előtt kell felvinni az arcbőrre. Rövid időn belül kifejti Hélix-hatását, amely azonnal láthatóan feszesebb bőrt biztosít és a vékony ásványi lapocskák által védi a nap során ért káros környezeti hatásoktól a bőrt, hogy hosszútávon is feszes, ápolt és fiatalos legyen.)

 

Kategória: