Le Primaire Termékeink

Igéző tekintet csomag
2022-05-24

Ajak ránctalanító csomag

Original price was: 46 550 Ft.Current price is: 30 500 Ft.

A szépen ívelt ajkak és azt körülvevő bőr állapota alapvetően meghatározza az arcunk megjelenését. Az ajak környéki makacs ráncok mélységének csökkentése drasztikusan megváltoztatja életkorunk megítélését. Eddig ezen a területen csak műtéti úton lehetett javítani, ami drága, fájdalmas és a természetestől távol álló megoldást volt képes csak hozni. 

A LE PRIMAIRE ajak környéki ránctalanító szérum sikere a 2018-as piacra kerülése óta töretlen. Több ezer törzsvásárló és boldog visszajelzés nem tévedhet. Nem véletlen. 4 év fejlesztő munka eredménye ez a piacon is egyedülálló termék. Villámgyors, kíméletlen az ajak környéki barázdákkal szemben. 

Tartalma:

  1. 1 darab ránctalanító és hidratáló fényvédő arckrém -SPF30- (Az anti-aging bőrápolás alapja a fényvédelem és a teljes arcbőr -beleértve az ajak környéki területet is- megfelelő hidratálása, ránctalanító hatóanyagokkal történő ellátása.)
  2. 3 darab ajak környéki ránctalanító szérum (Villámgyors és tökéletes választás az ajak környéki ráncokra, melyet rendszeresen (naponta kétszer, reggel és este) kell használni, ha bámulatos eredményt akarunk látni.

Reggel, arcmosás után első lépésben az ajak környéki ránctalanító szérumot kell a kezelt területbe masszírozni. 4-5 perc után pedig az egész arcra fel kell vinni a ránctalanító és hidratáló fényvédő arckrémet, melyre 3 perc után már gyönyörűen sminkelni is lehet, amennyiben szokott.

Kategória: