Le Primaire Termékeink

Igéző tekintet csomag
2022-05-24

Ajak ránctalanító csomag

34 990 Ft

A szépen ívelt ajkak és azt körülvevő bőr állapota alapvetően meghatározza az arcunk megjelenését. Az ajak környéki makacs ráncok mélységének csökkentése drasztikusan megváltoztatja életkorunk megítélését. Eddig ezen a területen csak műtéti úton lehetett javítani, ami drága, fájdalmas és a természetestől távol álló megoldást volt képes csak hozni. 

A LE PRIMAIRE ajak környéki ránctalanító szérum sikere a 2018-as piacra kerülése óta töretlen. Több ezer törzsvásárló és boldog visszajelzés nem tévedhet. Nem véletlen. 4 év fejlesztő munka eredménye ez a piacon is egyedülálló termék. Villámgyors, kíméletlen az ajak környéki barázdákkal szemben. 

Tartalma:

  1. 1 darab ránctalanító és hidratáló fényvédő arckrém -SPF30- (Az anti-aging bőrápolás alapja a fényvédelem és a teljes arcbőr -beleértve az ajak környéki területet is- megfelelő hidratálása, ránctalanító hatóanyagokkal történő ellátása.)
  2. 3 darab ajak környéki ránctalanító szérum (Villámgyors és tökéletes választás az ajak környéki ráncokra, melyet rendszeresen (naponta kétszer, reggel és este) kell használni, ha bámulatos eredményt akarunk látni.
  3. 1 darab jade roller arcmasszírozó eszköz

Reggel, arcmosás után első lépésben az ajak környéki ránctalanító szérumot kell a kezelt területbe masszírozni. 4-5 perc után pedig az egész arcra fel kell vinni a ránctalanító és hidratáló fényvédő arckrémet, melyre 3 perc után már gyönyörűen sminkelni is lehet, amennyiben szokott.

Kategória: