LE PRIMAIRE - első az innovációban!

Natúrkozmetikumok tudatos hölgyeknek: maximális hatás, természetesen, vegyszermentesen.

Miből tudjuk, hogy sikereset alkottunk?

Prémium minőség

Prémium minőségű kozmetikai márkaként kizárólag egészségre ártalmatlan, de bizonyítottan hatásos, értékes összetevőkkel dolgozunk magas koncentráció tartalommal, amelyek a kozmetikai piacon nem találhatóak meg.


Hazai manufactura

A 100%-ban magyar tulajdonú céget jogászdoktor alapította személyes indíttatásból. A termékeket elismert vegyész szakemberek alkották és gyógyszerész-orvos csoport tesztelte szigorú laborvizsgálatokat követően.


Magyar szabadalom

A LE PRIMAIRE története 2011-ben indult, amikor is a márka megálmodója saját bőrén és egészségén keresztül tapasztalhatta meg a kozmetikai iparban fellelhető szükségtelen és egészségre káros vegyi anyagok okozta negatív következményeket.

Ismerje meg eredményeinket

Azonnal teret hódított

Az első kísérletek fantasztikus eredményeket produkáltak. Végre valami egyedülálló született a bőrápolási piacon. 2017 decemberében megléptük a következő lépcsőfokot: elismert szakemberek bevonásával, a márka tulajdonosának koordinációja mellett elkezdődött a termékek professzionális szintre történő fejlesztése.

Tesztelés, fejlesztés, maximalizmus

Egy éves megfeszített tempójú munka, tesztelés és szigorú laborvizsgálatok után éreztük azt, hogy a kezdő termékcsaládunk elérte azt a szintet, ami minden vásárlót azonnal meggyőz arról, hogy érdemes termékeinket választania és gyökeresen megváltoztatja a kozmetikai termékekről eddig kialakított véleményét.

A természetesség terén nincs kompromisszum

Szépséget, önbizalmat, valóban hatásos kozmetikumokat adunk, de kizárólag úgy, hogy semmilyen káros vegyi anyaggal nem terheljük közben az emberi szervezetet. Mi pontosan tudjuk, hogy mitől lesz a bőr egészséges, fiatalos szike és tű nélkül is. Mert minden nő gyönyörűnek születik és ezt kötelességünknek érezzük óvni és ápolni. Hiszünk abban, hogy minden nő megérdemli a csodát, ami az eredményekben rejlik. Mi ebben hiszünk, ezt adjuk!

Példát mutatunk arra, hogy itthon is vannak csodák, csak meg kell találni

Cégünk a kozmetikai ipar európai tapasztalatait is felhasználva Magyarországon gyárt és forgalmaz világszínvonalú termékeket olyan összetevőkkel és hatóanyag koncentrációval, amely termékeinket arra predesztinálja, hogy meghatározó szerepet kapjon a bőrápolási termékeket felhasználók körében.

Ismerje meg termékeinket