Le Primaire Termékeink

Feszes leszek! csomag
2019-04-08
Express lifting nyak és dekoltázs feszesítő szérum 50 ml
2019-06-21

Arcápoló csomag!

57 677 Ft 33 525 Ft

Arcápoló csomag tartalma:

 1. Két darab prémium ránctalanító és hidratáló arckrém
 2. Két darab ajak környéki ránctalanító szérum
 3. Egy darab “vibráló energia” nevet viselő napelemes arcmasszírozó kézi készülék a hatékonyabb ráncmélység-csökkentés jegyében
Kategória:

Prémium ránctalanító és hidratáló arckrém (50 ml):

Forradalmi innováció Magyarországon is!

A LE PRIMAIRE Magyarországon egyedülálló módon egy olyan 24 órás arckrémet alkotott, amely univerzális high-tech összetevőinek köszönhetően minden bőrtípust a legteljesebben kiszolgál, hiszen a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva normalizálja a bőr működését, miközben exkluzív hatóanyagának köszönhetően 14 percen belül kifejti intenzív ránctalanító hatását, mély hidratálással kombinálva. Innovatív módon, egyetlen tégelyben ötvöztük a perceken belül jelentkező eredményt, a hosszútávú helyreállítással, azaz a biztos sikerrel az idő romboló hatásával szemben!

Ez nem egy egyszerű krém, hanem az Ezeregyéjszaka csodatégelye, amely 3 kívánsággal jutalmazza azt, aki kiengedi a titkos plasztikai sebészt a tégelyből:

 1. Bársonyos, üde, telt, hidratált és feszes bőr fénysebességgel
 2. Halványodó pigmentált foltok az arcon
 3. Könnyű, gyors felszívódás, mély hidratálással kombinálva: NINCS többé fénylő bőr a T vonalon sem, így a legjobb választás smink alá is, hiszen a bőr legmélyebb rétegeibe hatolva normalizálja a bőr működését legyen szó zsíros, száraz vagy éppen kombinált bőrről.

 

A lehengerlő LE PRIMAIRE prémium ránctalanító és hidratáló arckrém visszaadja Önnek mindazt, amit az idő elvesz! A bőr legmélyebb rétegeibe hatolva hidratálja, feltölti és helyreállítja a bőre tömörségét. Használatával visszakaphatja arca harmonikus, elbűvölő kinézetét, fiatalos ragyogását.

A LE PRIMAIRE ezzel a csodálatos arckrémmel az öregedésgátlás és a helyreállítás egy magasabb szintjét alkotta meg. A rendkívül fejlett gyártási eljárásnak és precízen célzott exkluzív aktív hatóanyag kombinációjának köszönhetően ez a páratlan krém minden használat alkalmával azon fog dolgozni, hogy az Ön bőre belülről kifelé haladva feltöltődjön, káprázatosan hidratálttá és fiatalossá váljon!

 

Ajak környéki ránctalanító szérum (15 ml):

Végre Magyarországon!

Új, forradalmi előrelépés a magyarországi öregedésgátlás terén! 

35 év felett megváltozik a sejtmembrán komplexek összetétele, ami az ajak környéki ráncok kialakulását okozza. Egészen mostanáig csak műtéti vagy injekciós kezelésekkel lehetett hatékonyan kezelni ezt a problémát.

Magyarországon egyedülálló módon a LE PRIMAIRE olyan kozmetikumot alkotott speciálisan az ajak környéki ráncokra kifejlesztve, amely hatóanyag-koncentrációjának köszönhetően bőrön keresztül felszívódva, tűszúrás nélkül stabilizálja a mimikai izmok és a mozgatóidegek membránjait. A bőr legmélyebb rétegeibe hatolva pedig a sejtek szintjén regenerálja a kötőszövetek rugalmasságát. Káprázatos összetevőinek és tűpontossággal célzott receptúrájának köszönhetően heteken beül látható a letaglózó eredmény. Ajka dúsabbnak, teltebbnek, feszesebbnek, Ön pedig évekkel fiatalabbnak fog kinézni a használatától!

6 VARÁZSLAT, AMIT A LE PRIMAIRE AJAK KÖRNYÉKI RÁNCTALANÍTÓ SZÉRUM HASZNÁLATÁVAL ÁT FOG ÉLNI:

 1. A szája körüli ráncai villámgyorsan halványodnak.
 2. Kontúrosabb ajka lesz a körülötte lévő bőr feszességének köszönhetően.
 3. Ajka és környéke teltebb, fokozottan hidratáltabb lesz.
 4. Rohamosan gyarapodni fog a férfiak elismerő pillantásainak a száma és ugyanilyen rohamban fog gyarapodni az irigykedő nők száma is.
 5. Otthonában kényelmesen, fájdalom és tűszúrás nélkül érhet el szignifikáns változást.
 6. Mosolyoghat boldogan, felszabadultan anélkül, hogy aggódnia kellene a mosolyráncok miatt.